fejléc 

Sió-Ponyva Siófok - ponyva készítés, javítás, kereskedelem


Színminták, anyagminták350g ponyva színminta Vízhatlan ponyva anyagok:
 PE Tarpaulin 240 g/m2
350 g/m2 sátoranyag
380 g/m2 nehezen éghető sátoranyag
450 g/m2 ponyva anyag
610 g/m2 takaróponyva
650 g/m2 -tól gépjárműponyvák     250cm tsz
680 g/m2 terasz fedések, szélfogók stb
1300g/m2 -ig Panama gépjármű ponyvák
 7x7 - 12x12 szövés/cm
 Nyomtatható ponyvák: Frontlit és Backlit
 1 és 2 oldalas (fekete betétes), banner anyag
 Speciális ponyvák: griglia, erős szúnyogháló, Mesh háló
 tűzálló, lángálló (ADR/FR/M2)  antisztatikus ponyva
 Üvegfóliák (víztiszta) 0,3 mm - 1 mm 140cm tsz
 180 cm és 200 cm átlátszó ponyva is
 fóliacsíkok, hőfüggöny  
 Vinitex fényáteresztő ponyva
 Színezett átlátszó fóliák
Ponyva márkák:
 Sioen, Ferrari, Mehler, Polymar, Naisil, Plastel,
 Giovanardi, Cape Coaters, Sattler, Sauleda
 
színek 2024   
alap színek (680g/m2), a lángálló kivitelben nincs minden szín....

A ponyva amiből dolgozunk kiváló minőségű, UV-stabil,
lakkozott, hosszú élettartalmú ponyva, amit több fajta minőségben
 és széles színválasztékban kínálunk.
A takarásra használt ponyvák UV állóak és vízlepergető tulajdonsággal bírnak.
 Esetleges károsodásuk esetén könnyedén javíthatóak, akár a helyszínen,
különösebb kellemetlenség okozása nélkül.
színminta
  Szövet márkák: Sattler, Sunbrella, Irisun, Air-tex
Impregnált szövetek, víz és időjárásálló, UV szűrés

ponyva színek

Ponyva anyag és színminta


Kaphatók továbbá kiegészítők:  fülek, különböző méretű ringlik és karikák, kötelek, gumikötelek, csatok, szíjak, akasztók és egyéb ponyva kellékek.

Ftalát mentesség
Az elmúlt 20 évben jelentős fejlődés történt a PVC ponyvák terén, különösen az ftalátmentesség és az újrahasznosítás területén. Itt van egy áttekintés a fejlődésre vonatkozóan:
A PVC (polivinilclorid) ponyva egy műanyag anyag, amelyet gyakran használnak különböző ipari és háztartási alkalmazásokban, például tetőfedésre, teraszfedésre, medencékre és sátrakra. A hagyományos PVC anyagok gyártásához azonban ftalát nevű adalékanyagokat használnak, amelyek a műanyag rugalmasságának javítására szolgálnak.
Ftalátmentesség: A ftalátok a hagyományos PVC ponyvák gyártásához használt adalékanyagok közé tartoztak. Azonban a ftalátok egészség- és környezeti hatásai miatt ftalátmentes alternatívák keresésére ösztönözték az ipart. Az elmúlt években számos ftalátmentes PVC ponyva került piacra, amelyek más típusú műanyagokat vagy adalékanyagokat használnak a rugalmasság és a tartósság eléréséhez. Az új anyagok általában kevésbé toxikusak és környezetbarátabbak.

Fenntarthatóság és újrahasznosítás: Az elmúlt években az újrahasznosítás fontossága egyre inkább előtérbe került. A PVC ponyvák esetében az újrahasznosítás folyamata és lehetőségei jelentős fejlődést mutattak. Korábban a PVC ponyvák újrahasznosítása nehézségekbe ütközött, mivel a PVC anyagok nem voltak könnyen újrahasznosíthatók. Azonban ma már számos technológia és eljárás áll rendelkezésre a PVC ponyvák újrahasznosítására. Egyes módszerek közé tartozik a mechanikai újrahasznosítás, a vegyi újrahasznosítás és az energia-visszanyerés. Az újrahasznosított PVC ponyvák (recyplan) új termékek előállításához vagy más alkalmazásokhoz használhatók fel, ami hozzájárul a hulladékcsökkentéshez és a fenntarthatósághoz.
újrahasznosítás
Zöld kezdeményezések: A fenntarthatóság és a környezettudatosság egyre inkább a PVC iparág részévé vált az elmúlt években. Több zöld kezdeményezés és szabvány jelent meg, amelyek ösztönzik a környezetbarát PVC ponyvák fejlesztését és előállítását. Ezek a kezdeményezések magukban foglalhatják az anyagok ökológiai lábnyomának csökkentését, a termékélettartam meghosszabbítását, a körforgásos gazdaság elvének alkalmazását és az újrahasznosított anyagok felhasználásának előmozdítását.

Összességében az elmúlt 20 évben jelentős fejlődés történt a PVC ponyvák terén. A ftalátmentesség és az újrahasznosítás terén történt előrehaladások megjelenítik az ipar fenntarthatósággal és környezetvédelemmel kapcsolatos elkötelezettségét, és új lehetőségeket nyitnak a környezetbarát és felelős PVC ponyvák alkalmazására.


Scan this page sioponyva.extra.hu Alexa/PageRank sioponyva.extra.hu value  © Minden jog fenntartva!  ipv6 ready ponyva a facen
Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector Online pénzkeresés
2024.02.MagyarországGermanEnglish to Hungary
 online
sioponyva.extra.hu trustrank Spam Poison

+3
°
C
H: +
L: +
Siófok
Csütörtök, 01 December
7 napos előrejelzés
Pén Szo Vas Hét Ked Sze
+ + + + + +
+ + + + + +